Ο τραγουδιστής R. Kelly κρατά γυναίκες παρά τη θέλησή τους! (BINTEO)

11:53 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο θρυλικός καλλιτέχνης της R&B R. Kelly φέρεται να κρατά έξι γυναίκες παρά τη θέλησή τους σύμφωνα με καταγγελίες από τους γονείς των γυναικών αλλά και τριών πρώην μελών του περιβάλλοντος του τραγουδιστή, σύμφωνα με το BuzzFeed News.

Όπως αναφέρουν οι γονείς, είχαν διατυπωθεί και στο παρελθόν πληροφορίες για σεξουαλική παράτυπη συμπεριφορά από τον R. Kelly αλλά δεν ήθελαν αυτές να επηρεάσουν την άποψή τους για τον θρυλικό καλλιτέχνη και να σταματήσουν την καριέρα της κόρης τους.

Σύμφωνα

με όσα καταγγέλλονται από τις τρεις πρώην συνεργάτιδές του, ο τραγουδιστής κρατά έξι γυναίκες και ελέγχει κάθε τομέα της ζωής τους. Μάλιστα, υπαγορεύει τι τρώνε, πώς ντύνονται, πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα κοιμηθούν και πώς θα φερθούν σε σεξουαλικές περιπτύξεις τις οποίες εκείνος καταγράφει.

Γονείς εδώ και δύο χρόνια αναζητούν την κόρη τους και λένε ότι έχουν να τη δουν από την 1η Δεκεμβρίου του 2016, ότι είναι σαν να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και μοιάζει σαν κρατούμενη.

Μέσα σ αυτό το διάστημα έχει επικοινωνήσει μαζί τους μόλις δύο φορές. Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο R. Kelly κρατά δέσμια την κόρη τους σε μια αίρεση και την ελέγχει.

Οι τρεις συνεργάτιδες Cheryl Mack, Kitti Jones και Asante McGee, δήλωσαν ότι πέντε γυναίκες που ζούσαν με τον Κέλι το περασμένο καλοκαίρι ήταν από 18 έως 31 ετών, ενώ εκείνος τους κατάσχει τα κινητά και τις υποχρεώνει να ζητούν άδεια για να φύγουν από το σπίτι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλλεται για παράτυπη σεξουαλική συμπεριφορά ο τραγουδιστής. Το 2008 απαλλάχθηκε από 14 κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, έπειτα από δίκη που κράτησε 6 χρόνια και επικεντρώθηκε σε ένα βίντεο που, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, τον έδειχνε να κάνει σεξ με ένα νεαρό κορίτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα