Ο Θάνος Πλεύρης ανοίγει το σπίτι του και μιλά για την περιπέτεια υγείας (ΒΙΝΤΕΟ)

12:53 15/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» μίλησε ο Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια της υγείας του από την οποία βγήκε σώος και δυνατός.

Ο κ. Πλεύρης μαζί με τη σύζυγό του Λένα, που στάθηκε στο πλευρό του τις δύσκολες εκείνες ημέρες, άνοιξαν το σπίτι τους και υποδέχθηκαν τη δημοσιογράφο στην οποία μίλησαν για όλα.

«Πάντα με υγεία. Αυτή είναι η βασική ευχή» είπε ο Θάνος Πλεύρης ανοίγοντας την πόρτα στην κάμερα.

«Βρέθηκα σε μια κατάσταση που οι

πιθανότητες, δεν θα πω απειροελάχιστε, αλλά ένα 20% υπέρ μας. Δεν πρέπει να χάνεις την ελπίδα σου» σημείωσε αναφερόμενος στην περιπέτειά του. Η Λένα Πλεύρη πρόσθεσε: «Ενώ ξύπνησε καλά, μετά ξεκίνησε το σηπτικό σοκ. Επικοινώνησα και ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει«.

«Το πολύ δύσκολο ήταν να μπορείς να σταθείς σε όλο αυτό. Να σταθείς στο νοσοκομείο, να μιλάς στους γιατρούς να περιμένεις. Και μετά στη συνέχεια η κατάσταση εδώ, με τα παιδιά, ιδίως με τη μεγάλη μας κόρη που είναι 7 ετών. Τη δεύτερη ημέρα, Δευτέρα που έκανε το μεγάλο χειρουργείο που πήρε διαστάσεις κράτησα τη μικρή κόρη στο σπίτι, πήγε την επόμενη εβδομάδα στο σχολείο όπου τα παιδάκια το ήξεραν. Και το παιδί ξαφνιάστηκε πολύ. Μου είπε ‘μαμά πώς είναι δυνατόν να ξέρουν τι κάνουμε εμείς και γιατί να ξέρουν ότι ο μπαμπάς είναι άρρωστος;’. Φοβερό σοκ αυτό που περάσαμε. Εγώ το έζησα, ξεκίνησε στο σπίτι και ήταν τα παιδιά. όλη η διαδικασία να έρθει το ασθενοφόρο να φύγει. Μετά είχαμε το ίδιο βράδυ φοβερή επιπλοκή, τη Δευτέρα το χειρουργείο που ήταν τραγικά δύσκολο. και μετά οι ημέρες καταστολής που αυτό που περίμενες ήταν να σου πουν ότι είναι σταθερός…» λέει συγκινημένη η σύζυγός του Λένα.

«Και μετά όταν βγαίνεις από την εντατική και πας στο δωμάτιο και βλέπεις το τι ακριβώς έχει συμβεί και συνειδητοποιείς πόσο κοντά βρέθηκες σε κάτι μοιραία και περνά όλη η ζώη σου από μπροστά. Τι θα γίνει η γυναίκα μου τα παιδιά… και όταν αυτό σου συμβαίνει από το τίποτα…» δήλωσε ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης και επεσήμανε «Πρέπει να πιστεύεις μέχρι τελευταία στιγμή ότι όλα θα πάνε καλά».

Όσο για τα επιθετικά σχόλια που δέχθηκε τόνισε: «Για ποιο λόγο να εύχεσαι να πεθάνει κάποιος και να μεγαλώσουν δυο παιδιά χωρίς πατέρα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα