Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο Άδωνι, αλλά…

13:54 15/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Την καταδίκη του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά τα ξημερώματα. Ωστόσο αφήνει αιχμές κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να προκαλέσει αντιπερισπασμούς και εντυπώσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά

σε ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη. Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter είχε αφήσει αιχμές για την επίθεση που δέχθηκε συνδέοντας τους Συριζαίους, που «μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο», με τους «αντιεξουσιαστές» που «μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ…».

Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ…

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 15, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα