Ο Στουρνάρας διαψεύδει τη «Δημοκρατία»: Ανάξιο σχολιασμού – Αντιλαμβάνομαι το άγχος τους

13:49 25/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η εξυγίανση στον χρηματοπιστωτικό τομέα θα συνεχιστεί και πως τα αποστήματα θα αφαιρεθούν στέλνει ο Γιάννης Στουρνάρας στον απόηχο του πορίσματος – καταπέλτη της κεντρικής τράπεζας και του SSM για χορηγήσεις δανείων υπό προνομιακούς όρους στην Τράπεζα Αττικής.

Ο διοικητής

της Τράπεζας της Ελλάδας με δήλωσή του διαψεύδει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία όπου αναφέρεται πως ο κ. Στουρνάρας «είδε τον Σημίτη στο απόρρητο τηλέφωνο» και συνιστά σε όλους ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της: Ο Τσίπρας είπε στον Στουρνάρα: Μα, δεν ντρέπεσαι; Να διαψεύσεις και πως τον κατσάδιασαν στο Μαξίμου παρουσία Δραγασάκη. «Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος έσπευσε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού (στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου) αμέσως μετά την εισβολή της Οικονομικής Αστυνομίας στη διαφημιστική εταιρία της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου για το «σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ», για να μιλήσει με Κορακοχώρι από «θωρακισμένη» συσκευή επειδή φοβήθηκε τις υποκλοπές» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε υποθέμα της εφημερίδας.

Αναλυτικά η δήλωση Στουρνάρα

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Είναι ανάξιο σχολιασμού. Αξίζει όμως να επισημάνω ότι η εμμονή και η επιμονή ορισμένων στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στο ψέμα και τη συκοφαντία, οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στον αυτοεξευτελισμό και τη γελοιοποίηση. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και την αγωνία της εφημερίδας, αλλά τους διαβεβαιώνω ότι:

1ον. Η διαφάνεια, όχι μόνο για τα τρέχοντα, αλλά και για τα παρελθόντα που έφεραν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, είναι αδιαπραγμάτευτο δημόσιο αγαθό.

2ον. Η εξυγίανση θα συνεχιστεί.

3ον. Τα αποστήματα θα αφαιρεθούν.

Συνιστώ επομένως ψυχραιμία και νηφαλιότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα