Ο σεϊχης του Ντουμπάι «έκοψε» δημόσιους υπαλλήλους που δεν ήταν στη θέση τους (BINTEO)

19:07 30/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Σεΐχης του Ντουμπάι απέλυσε 9 δημόσιους υπαλλήλους επειδή δεν ήταν στο γραφείο τους όταν πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Ο κυβερνήτης του Εμιράτου, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, την επομένη της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στις υπηρεσίες τους και τους βρήκε απόντες ανακοίνωσε την… καρατόμηση τους.

محمد بن راشد يقوم بجولة ميدانية على الدوائر الحكومية بدبي في الصباح الباكر ومع بداية ساعات العمل تشمل: بلدية دبي ودائرة الأراضي والأملاك ودائرة التنمية الاقتصادية ومدرائها وكبار مسؤوليها لم يكونوا متواجدين

Ένα βίντεο που δημοσίευσε

ο χρήστης Khalifa Saeed (@khalifasaeed) στις Αύγ 27, 2016, 9:52μμ PDT

محمد بن راشد يقوم بجولة ميدانية على الدوائر الحكومية بدبي في الصباح الباكر ومع بداية ساعات العمل تشمل: بلدية دبي ودائرة الأراضي والأملاك ودائرة التنمية الاقتصادية ومدرائها وكبار مسؤوليها لم يكونوا متواجدين

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Khalifa Saeed (@khalifasaeed) στις Αύγ 27, 2016, 10:37μμ PDT

Την «έφοδο» ο σεΐχης Αλ Μακτούμ την έκανε τη Δευτέρα το πρωί συνοδευόμενος μάλιστα με εικονολήπτη, που τον βιντεοσκόπησε να περιδιαβαίνει τα άδεια γραφεία των αξιωματούχων σε ώρα που έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

محمد بن راشد يتفقد سير العمل في مطار دبي في صباح اليوم الباكر

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Khalifa Saeed (@khalifasaeed) στις Αύγ 27, 2016, 10:34μμ PDT

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο σεΐχης σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να αργεί κανείς να πάει στη δουλειά του και επικαλέστηκε ως παράδειγμα την υπουργό Δημόσιας Εκπαίδευσης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Τζαμίλα Αλ Μουχαΐρι, η οποία επέστρεψε στο γραφείο της τρεις εβδομάδες αφ’ ότου γέννησε.

Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συνηθίζει να πραγματοποιεί αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες του Εμιράτου, που φιλοδοξεί να μετατρέψει σε διεθνή χρηματοοικονομικό κόμβο και τουριστικό προορισμό. Συνηθίζει επίσης να στέλνει σε υπουργεία και υπηρεσίες μυστικούς κυβερνητικούς ελεγκτές για να διαπιστώσει την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα