Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο

09:45 5/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Στην πρώτη θέση της λίστας Forbes με τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Ο 50χρονος Ντάουνι, οι απολαβές του οποίου ανήλθαν σε περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια, το διάστημα μεταξύ Ιουνίου 2014 – Ιουνίου 2015, παραμένει επικεφαλής στη λίστα του Forbes

για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τον Guardian, αυτό οφείλεται λόγω της επιτυχίας της ταινίας «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron» (Avengers: Age of Ultron), που συγκέντρωσε κέρδη άνω του 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο βετεράνος Κινέζος ηθοποιός Τζάκι Τσαν, ηλικίας 61 ετών, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes κέρδισε τον περασμένο χρόνο 50 εκατομμύρια δολάρια καθώς μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε σε αμερικανοκινεζικές συμπαραγωγές όπως το Dragon Blade.

Ο Τσαν προηγείται αστέρων του Χόλιγουντ όπως ο Βιν Ντίζελ, που κατετάγη τρίτος με ετήσιες απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως επίσης των Αμερικανών ηθοποιών Μπράντλεϊ Κούπερ, Άνταμ Σάντλερ και Τομ Κρουζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα