Ο Ράιαν Γκόσλινγκ εξηγεί γιατί ξεκαρδίστηκε στη σκηνή των Όσκαρ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

10:33 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Το καστ του La La Land ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας όταν αποκαλύφθηκε ότι έγινε λάθος και το βραβείο κέρδισε το Moonlight. Η κάμερα κατέγραψε τον Χολιγουντιανό σταρ να ξεκαρδίζεται και να μην μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο του ενώ κοιτούσε αμήχανα γύρω του.

Ο ίδιος, έναν μήνα μετά,

εξηγεί τι ήταν αυτό που τού προκάλεσε το νευρικό γέλιο το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τους χρήστες των social media.

«Κοίταζα το πλήθος να έχει μία έκφραση πανικού καθώς συνέβαιναν όλα αυτά… Αισθανόμουν ότι κάποιος είχε τραυματισθεί. Σαν να έχουμε κάποιου είδους ιατρικό συμβάν και μέσα στο μυαλό μου δημιούργησα το χειρότερο σενάριο» σημείωσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Όταν ακολούθησε το πανδαιμόνιο εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του: «Απλώς άκουσα, ω, το Moonlight κέρδισε. Ένιωσα τόση ανακούφιση που ξέσπασα σε γέλια. Είναι τόσο καταπληκτική ταινία, κόστισε εκατομμύρια δολάρια και εξαιρετικό επίτευγμα. Χάρηκα πολύ γι αυτούς και την αναγνώριση που δέχθηκαν«.

RYAN GOSLING IS LAUGHING AT THE FACT LA LA LAND ACTUALLY LOST BEST PICTURE THIS IS WHY I LOVE RYAN GOSLING pic.twitter.com/4c7m1IKilS

— jezz (@R0GERSXGREYS) February 27, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα