Ο Παππάς για την τροπολογία του ΕΔΟΕΑΠ

14:37 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Για την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την καταβολή εισφοράς 2% επί του τζίρου των εκδοτικών επιχειρήσεων υπέρ ΕΔΟΕΑΠ μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στον Realfm 97,8.

Όπως είπε μεταξύ άλλων: «Ο λογαριασμός για τον ΕΔΟΕΑΠ δεν θα έβγαινε εάν δεν είχαμε και επί του τζίρου μία επιβάρυνση ως

εισφορά των εργοδοτών. Ήταν μεγάλες οι ανάγκες του ταμείου. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι υπερψηφίστηκε συντριπτικά από τον δημοσιογραφικό κόσμο και τον κόσμο των εργαζομένων στα ΜΜΕ, η αλλαγή του καταστατικού και άνοιξε ο δρόμος και για την υπερψήφιση της σχετικής τροπολογίας για τη σωτηρία του ταμείου. Και νομίζω ότι πρέπει όλες τις επιβαρύνσεις οι οποίες προκύπτουν να τις δούμε υπό αυτό το πρίσμα. Είναι επιβαρύνσεις οι οποίες προκύπτουν από την πολιτική απόφαση, την οποία καλώς πήραμε, να συμβάλουμε στη διάσωση του ταμείου».

«Ουδείς στο δημόσιο διάλογο, δύναται να προτρέπει στη μη τήρηση του νόμου. Σε αυτό πρέπει να μείνουμε. Είναι προφανέστατο ότι οι πράξεις αυτές είναι απεχθείς, είναι εχθρικές προς τη Δημοκρατία μας. Είναι απολύτως αναμενόμενο και δικαιολογημένο το αίσθημα των συγγενών των θυμάτων, αλλά η Δημοκρατία προχωρά ακριβώς με την τήρηση του ψηφισμένου νόμου και πείθει και συνεχίζει, δεν εκδικείται», είπε στο μεταξύ σχετικά με την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

The post Ο Παππάς για την τροπολογία του ΕΔΟΕΑΠ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα