Ο Όσκαρ Πιστόριους μιλά πρώτη φορά μετά την καταδίκη του (BINTEO)

10:58 23/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Τη σιωπή του έσπασε ο Παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, πρώτη φορά μετά την καταδίκη του για τον φόνο της συντρόφου του τον Φεβρουάριο του 2013.

Σε μία συνέντευξη που θα κάνει αίσθηση ο Πιστόριους λέει πως η Ρίβα Στέενκαμπ θα τον ήθελε να ζει ελεύθερος ώστε να βοηθήσει τους λιγότερο τυχερούς στη ζωή.

Ο Παραολυμπιονίκης σχεδόν με δάκρυα στα μάτια δηλώνει ότι η Ρίβα δεν θα επιθυμούσε γι’ αυτόν μια ζωή στη φυλακή: «Δεν θέλω να πάω πίσω στη φυλακή. Δεν θέλω να χαραμίσω

τη ζωή μου εκεί μέσα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία για μετάνοια θα ήθελ να βοηθήσω τους λιγότερο τυχερούς από εμένα όπως έκανα στο παρελθόν. Θέλω να πιστεύω πως η Ρίβα αν μπορούσε να με δει εδώ κάτω, θα ήθελε κι εκείνη για εμένα αυτήν τη ζωή«.

Ο Πιστόριους ισχυρίζεται ότι πλέον δεν μπορεί να ζήσει φυσιολογική ζωή: «Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην κοινωνία όσο περισσότερο μπορώ. Το να εισαι διάσημος και να έχεις κατασυκοφαντηθεί είναι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές οι άνθρωποι σε νοιάζονται κι άλλες… Πήγα για ψώνια τις προάλλες και μία γυναίκα άρχισε να φωνάζει την ασφάλεια…«.

Keywords
Τυχαία Θέματα