Ο Νικολούδης διαψεύδει κατηγορηματικά τον Μητρόπουλο

21:23 30/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος παρενέβη για να αποσταλεί στον Άρειο Πάγο η υπόθεση περί φοροδιαφυγής του.

«Ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», αναφέρει το γραφείο του υπουργού αρμόδιου για ζητήματα αντιμετώπισης

της διαφθοράς.

Λίγο νωρίτερα ο Α΄αντιπρόεδρος της Βουλής είχε καλέσει κάθε ενδιαφερόμενο -και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα– «να απευθυνθεί στον κ. Νικολούδη για να μάθει ποιος είπε να αποσταλεί στον Άρειο Πάγο η υπόθεση -παραγεγραμμένη και φορολογημένη κατά την άποψή του- μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή».

Στην πραγματικότητα «έδειχνε» τον υπουργό κ.Σπίρτζη, ο οποίος -όπως υποστηρίζει- επιδιώκει να τοποθετηθεί πρώτος στη λίστα του υπολοίπου Αττικής του Σύριζα -στην πρώτη θέση που είχε εκλεγεί ο ίδιος ο κ. Μητρόπουλος στον περασμένο Ιανουάριο.

Αύριο ο. Μητρόπουλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα έχει δίπλα του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπησή του. Δεν θα έχει, άραγε, η κίνηση αυτή καμία πολιτική προέκταση;

Keywords
Τυχαία Θέματα