Ο Μαραντόνα κάνει κ@λοδάχτυλα… Ε, και; Είναι πάντα ο… Θεός!

13:52 27/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Μαραντόνα κάνει κωλοδάχτυλα στους παίχτες και τους φιλάθλους της Νιγηρίας όταν η Αργεντινή σκοράρει το δεύτερο γκολ, λίγο πριν από το τέλος του ματς, και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα σταυροκοπιέται, κάνει γκριμάτσες, κλείνει τα μάτια με τα χέρια για να μη βλέπει το κακό θέαμα.

Ο Μαραντόνα αποκοιμιέται στην κερκίδα και οι γύρω του τον σκουντάνε για να ξυπνήσει και να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ο Μαραντόνα σηκώνεται να

φύγει και πέφτει. Τον σηκώνουν οι φρουροί του και τον μεταφέρουν, όπως όπως, εκτός γηπέδου.

Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που γνώρισε ποτέ ο κόσμος είναι σκιά του άλλοτε κραταιού εαυτού του. Και η τηλεοπτική κάμερα είναι εκεί για να καταγράφει κάθε στιγμή της ταπείνωσής του. Αποκαλυπτική, αλλά περισσότερο ανθρωποφαγική. Τι αποκαλύπτει που δεν ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια; Την εξάρτησή του από τις ουσίες; Την πτώση του από τον θρόνο; Την αυτοκαταστροφική του δύναμη;

Ό,τι και αν κάνει ο Μαραντόνα, όσες μαχαιριές και αν καταφέρει στο μυαλό και στο κορμί του, για εμένα θα παραμένει πάντα εκείνο το λεπτό αγόρι που ντρίπλαρε όλη την ομάδα της Αγγλίας και πέτυχε το ωραιότερο γκολ, που είδαν ποτέ ανθρώπινα μάτια, στο Μουντιάλ τού 1986.

The post Ο Μαραντόνα κάνει κ@λοδάχτυλα… Ε, και; Είναι πάντα ο… Θεός! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα