Ο Μάντζαρης στον Ολυμπιακό για ακόμα 3 χρόνια – Όργη Γιαννακόπουλου

18:56 16/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2020 όπως συνέβη και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μετά από συνάντηση περίπου 3 ωρών των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Μάντζαρη, επετεύχθη συμφωνία και έτσι ο παίκτης θα βρίσκεται στον ΟΣΦΠ και για τα επόμενα 3 χρόνια.

O 27χρονος γκαρντ αποτελούσε βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά στη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους πείστηκε να συνεχίσει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αυτό είναι το τρίτο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο που υπογράφει ο Μάντζαρης, μετά το αρχικό, αλλά κι εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014.

Όμως η είδηση ότι υπέγραψε για 3 ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ξέσπασε κατά του παίκτη του ατζέντη του, εξηγώντας μάλιστα πως έγιναν πέντε ραντεβού κατά τη διάρκεια των τελικών!

«Τα παντελόνια είναι για άνδρες. Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε. Φουστίτσες μόνο» ήταν το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram.

Τα παντελονια ειναι για να τα φορανε αντρες … εσυ βαγγελακη και ο ατζεντης σου ουτε σορτσακι δεν θα επρεπε να φορατε …φουστιτσες μονο

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on Jun 16, 2017 at 8:07am PDT

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα