Ο Κωστόπουλος απαντά γιατί «στόλισε» με χειρονομίες τον κάμεραμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

22:25 20/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Τα σχόλια για τις χειρονομίες του Πέτρου Κωστόπουλου προς το τηλεοπτικό συνεργείο έδωσαν και πήραν το τελευταίο 24ωρο. Όπως είναι γνωστό η κάμερα συνέλαβε τη Δευτέρα στα Madwalk, τον παρουσιαστή την ώρα που μιλούσε με την Γωγώ Μαστροκώστα. Ωστόσο, ο ίδιος δε φάνηκε να χάρηκε ιδιαίτερα με την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου και άρχισε να κάνει έντονες χειρονομίες προς τον φακό.
Μετά λοιπόν από όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλοςέδωσε τη δική το απάντηση μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ιδού

τι είπε:

«Ο Πέτρος είχε γύρισμα. Ο Πέτρος πήγε εκεί στις 23:00, το show είχε αρχίσει πριν 45 λεπτά, ήθελα να πάω μέσα να ξαλεγράρω, να δω τα μοντέλα να πηγαινοέρχονται, τα φορέματα, να δω κόσμο να ξαλεγράρω. Φτάνω εκεί, οι άλλοι είχαν πάει εκεί δύο, τρεις ώρες νωρίτερα και έτρεχε αν πάω μέσα. So simple, τόσο απλό ήταν. Και μίλησα μόνο σε μία κάμερα, του Mad, από ευγένεια γιατί οι άνθρωποι ήταν του Mad για να πω πόσο μου άρεσε το γεγονός, που μου άρεσε. Θα κάθομαι τώρα εγώ στα Mad να μιλάω σε κάμερες και να με ρωτάνε αν έχω γκόμενα και τι γίνεται με τον Γρηγόρη;».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα