Ο Κέβιν Σπέισι το ομολογεί: Πλέον επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος

09:13 30/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Για απόπειρα βιασμού κατηγορεί ο ηθοποιός Άντονι Ραπ τον βραβευμένο με Όσκαρ σταρ Κέβιν Σπέισι, όταν ήταν 14 ετών κάτι που βοήθησε τον Σπέσι να ομολογήσει για πρώτη φορά δημοσίως την ομοφυλοφιλία του.

Ο Σπέισι ήταν 26 όταν παρενόχλησε σεξουαλικά τον ανήλικο συνάδελφό του, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει τώρα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων στις οποίες προβαίνουν κι άλλοι συνάδελφοί του που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση.

to shine a light and hopefully make a difference, as they have done for me. 2/3

— Anthony Rapp (@albinokid) October 30, 2017

Ο ίδιος ο Κέβιν Σπέισι ομολογεί ότι δεν θυμάται το περιστατικό αλλά είπε ότι μόλις πληροφορήθηκε τις κατηγορίες ένιωσε φρίκη για τον εαυτό του.

Ο Σπέισι απολογήθηκε στον συνάδελφό του λέγοντας ότι αισθάνεται θλίψη που χρειάστηκε τόσα χρόνια να κουβαλά αυτήν την ιστορία μέσα του.

«Αυτή η ιστορία με βοήθησε να αντιμετωπίσω άλλα γεγονότα στη ζωή μου. Ξέρω ότι λέγονται πολλά για εμένα και πολλά πυροδοτήθηκαν από το γεγονός ότι προστατεύω την ιδιωτικότητά μου. Αυτοί που είναι κοντά μου γνωρίζουν πως είχα σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες. Λατρεύω και είχα σχέσεις με άνδρες σε όλη μου τη ζωή και πλέον επιλέγω να ζω ως gay».

Keywords
Τυχαία Θέματα