Ο «Έλληνας» νέος Τζέιμς Μποντ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

00:18 1/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Θεωρείται το πιο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ αυτήν τη στιγμή ενώ μόλις ανακοινώθηκε ότι αυτός θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ. Ο Τομ Χίντελστον έχει κάνει σταθερά και αποφασιστικά βήματα για να χτίσει την καριέρα του και στα 35 του βλέπει τις μετοχές του να απογειώνονται.

Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες ήταν να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας, καθώς ο Αρμάνι τον ήθελε να διαφημίσει τη νέα χειμερινή κολεξιόν εσωρούχων αλλά η προσωπική του σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ

και τέως αγαπημένη του Κάλβιν Χάρις νυν μοντέλου του Αρμάνι, ανάγκασε τον μόδιστρο να τον αποκλείσει από τις επιλογές για συνεργασία.

Ωστόσο, προτού γίνει καυτό όνομα στο Χόλιγουντ ο Τομ Χίντελστον σπούδασε και δούλεψε σκληρά ώστε να αναδείξει το ταλέντο του. Ένα ταλέντο που βασίστηκε αποκλεισιτκά αρχικά στις κλασικές σπουδές, τουτέστιν Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά τα οποία ο Βρετανός ηθοποιός τα μιλά άπταιστα.

Μάλιστα δεν δίστασε να πρωταγωνιστήσει σε αρχαία ελληνική τραγωδία όσο ήταν στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ σπουδάζοντας κλασικές επιστήμες και υποκριτική, μιλώντας σε ολόκληρη την παράσταση αρχαία ελληνικά.

Ο σταρ φέρεται να λατρεύει όλη την ελληνική παιδεία και να έχει όνειρο να υποδυθεί κάποια στιγμή τον Οδυσσέα ή τον θεό Διόνυσο και ήθελε να είναι προετοιμασμένος τουλάχιστον όσον αφορά στη γλώσσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα