Ο εκδότης του «Hustler» δίνει 10 εκ. δολάρια για όποιον βοηθήσει στην καθαίρεση του Τραμπ

22:09 15/10/2017 - Πηγή: Aixmi

«Δέκα εκατομμύρια δολάρια για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στην καθαίρεση και την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο» αναφέρει σε μια ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα Washington Post, ο εκδότης του αμερικανικού πορνογραφικού περιοδικού Hustler, Λάρι Φλιντ.

Ο Λάρι Φλιντ αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία, κάνοντας λόγο κυρίως για μια πιθανή αθέμιτη σύμπραξή του με τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει τις προεδρικές

εκλογές στις ΗΠΑ.
Αναφέρεται επίσης στο «σαμποτάζ» της συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή αλλά, όπως τονίζει σχολιάζοντας την πρόσφατη κρίση με τη Βόρεια Κορέα, «το πιο ανησυχητικό είναι ότι, πριν από την Αποκάλυψη που θα προκύψει από την κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο».
«Μια καθαίρεση θα προκαλούσε μια χαοτική και αμφιλεγόμενη κατάσταση αλλά η εναλλακτική λύση, δηλαδή τρία ακόμη χρόνια αποσταθεροποιητικής δυσλειτουργίας, είναι χειρότερη» καταλήγει στην καταχώρισή του.
Επίσης δίνεται μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας τηλεφωνικός αριθμός με τον οποίο θα μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι για τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα