Ο διεθνής Τύπος για τον φονικό σεισμό στην Κω

13:12 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στις πρώτες σελίδες των ηλεκτρονικών εκδόσεων των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης βρίσκεται ο φονικός σεισμός των 6,4 Ρίχτερ στην Κω που στοίχισε τη ζωή σε δύο τουρίστες, έναν Τούρκο κι έναν Σουηδό, και προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ατόμων, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά.

«Σεισμός χτυπά Ελλάδα και Τουρκία -Τουλάχιστον δύο νεκροί, 120 τραυματίες ενώ μικροί τσουνάμι χτυπά τουριστικά σημεία» είναι ο τίτλος της βρετανικής Telegraph.

«Δύο

νεκροί , 120 τραυματίες καθώς η ισχυρός σεισμός χτυπά ελληνικό νησί» είναι ο τίτλος του Time.

«Δύο νεκροί στο ελληνικό νησί της Κω μετά από ισχυρό σεισμό που ταρακούνησε περιοχή δημοφιλή σε Βρετανούς τουρίστες» είναι το τίτλος του βρετανικού Independent.

«Ισχυρός σεισμός σκοτώνει δύο ανθρώπους στο νησί της Κω», είναι ο τίτλος στο BBC.

Ισχυρός σεισμός κτύπησε τουριστικές περιοχές του Αιγαίου, γράφουν οι «Financial Times».

Τουλάχιστον πάνω από 120 είναι οι τραυματίες- ανάμεσά τους και πέντε τουρίστες – από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιοχή ανοιχτά της Κω, μεταδίδει το γαλλικό France Info.

Ένας ισχυρός σεισμός έπληξε την Κω προκαλώντας το θάνατο δύο τουριστών και τον τραυματισμό εκατοντάδων ατόμων, γράφει το BFMTV.

Σεισμός στην καρδιά της τουριστικής περιόδου έπληξε την περιοχή του νοτιοανατολικού Αιγαίου με δύο νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, γράφει η βελγική εφημερίδα «LaLibre».

Είναι πολύ μικρές οι ζημιές κοντά στα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούνται από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό όμιλο παγκοσμίως TUI κι έχουν πελάτες Βέλγους, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, γράφει η βελγική εφημερίδα «Le Soir«.

Keywords
Τυχαία Θέματα