Ο Μπεν Στίλερ αποκαλύπτει την περιπέτεια της υγείας του – Μήνυμα στους άνδρες

10:18 5/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Το δικό του μήνυμα προς τους άνδρες στέλνει ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός Μπεν Στίλερ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

Ακολούθησε χειρουργική αφαίρεση του όγκου και έκτοτε με ευλάβεια και σιδηρά πειθαρχία υποβάλλεται στο σχετικό τεστ PSA. «Αυτή η εξέταση μου έσωσε τη ζωή» λέει ο Στίλερ που έπειτα από δύο χρόνια είναι υγιής και… «καθαρός» όπως λέει ο ίδιος.

Ο κωμικός ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια

της υγείας του στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν προκειμένου να στέιλει το δικό του μήνυμα στους άνδρες να υποβάλλονται σε εξέταση PSA (Prostate Specific Antigen – ειδικό προστατικό αντιγόνο).

«Ήταν εντελώς ξαφνικό, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνη τη στιγμή νομίζεις ότι σταματούν τα πάντα στη ζωή σου. Το θέμα είναι πολύπλοκο και στους άνδρες δίνονται διαφορετικές συμβουλές για το πότε και αν πρέπει να κάνουν το τεστ» είπε στον διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό και σημειώνει: «Αλλά σε ένα κόσμο που δεν είναι τέλειος ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τον πιο θεραπεύσιμο καρκίνο, και τον δεύτερο πιο θανατηφόρο, είναι η έγκαιρη διάγνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα