Ο μπαμπάς της νύφης παίρνει από το χέρι τον πατριό της ώστε να την συνοδέψουν μαζί

14:33 2/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Η κόρη του Τοντ Μπάχμαν παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και τη στιγμή που ήταν όλα έτοιμα για την τελετή ο Τοντ διέκοψε τη διαδικασία προκαλώντας μια στιγμιαία αμηχανία στο ζευγάρι και στους καλεσμένους…

Ο Τοντ Μπάχμαν θεώρησε ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να αναγνωριστεί πόσο έχει συνεισφέρει στην ανατροφή της κόρης του ο πατριός της Μπρίτανι.

Έτσι, έπιασε τον Τοντ Σεντρόσκι από το χέρι και του ζήτησε να συνοδεύσουν μαζί την κόρη τους και να την παραδώσουν στο γαμπρό. Τη συγκινητική στιγμή απαθανάτισε η φωτογράφος του γάμου Ντέλια, η οποία ανέβασε το γαμήλιο άλμπουμ στο Facebook.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν κάνει “like” στο γαμήλιο άλμπουμ του ζευγαριού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πατριός της δήλωσε σε τοπικό κανάλι: «Δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις. Και από το πουθενά με έπιασε από το χέρι και μου είπε: “Έχεις αφιερώσει τις ίδιες ώρες και την ίδια δουλειά για την ανατροφή της. Θα με βοηθήσεις να τη συνοδεύσουμε μαζί”. Ένιωσα τα γόνατά μου να λυγίζουν. Ήταν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα