Ο Άκης κρατούσε φυλακή τη Βίκυ γιατί δεν είχε τ΄αρχ@δ@@ να πει την αλήθεια

18:15 2/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Η είδηση: Η Βίκυ Σταμάτη δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο, μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματός της για αποφυλάκιση. Οι δικαστές είπαν πάλι «όχι», διότι τη θεωρούν «ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων».

Το σχόλιο: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος την καλεί να επιστρέψει πίσω σημειώνοντας «χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εδώ».

Η υπενθύμιση: Ο Τσοχατζόπουλος

και η Σταμάτη δεν έχουν παραδεχθεί την ενοχή τους, ούτε ξέρει κανείς άλλος πού είναι τα κλεμμένα λεφτά, τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Όταν τη χαρακτηρίζουν οι δικαστές «ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων», εννοούν ότι αποφυλακιζόμενη θα μπορεί να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία και να οχυρώσει τα κλεμμένα.

Το ερώτημα: Ποιος είναι εκείνος που θα μπορούσε με δυο κουβέντες του να την αποφυλακίσει και να την οδηγήσει στο παιδί της;
Ο ίδιος ο σύζυγός της, εκείνος που πήρε μίζες πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ. Αν έπαιρνε την ευθύνη πάνω του για το έγκλημα σε βάρος της χώρας, η Βίκυ Σταμάτη δε θα έμενε ούτε ώρα στη φυλακή.

Το συμπέρασμα: Αποκλειστικός υπεύθυνος για την παρατεινόμενη φυλάκισή της είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Και, ίσως, στη φράση «χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εδώ», να εννοεί πρώτα απ” όλους τον εαυτό του. Και απλώς να μην έχει τους γεννετήσιους αδένες να το παραδεχθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα