Ο Αδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει: Καταθέτουν τροπολογίες για να παρεμποδίσουν τη δικαστική έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

09:33 2/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με δαπάνες που έγιναν από τη διοίκησή του χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Γεωργιάδης καλεί τον υπουργό να μην ψηφίσει τροπολογία που προσπαθεί να παρεμποδίσει τη δικαστική έρευνα γιατί «πολύ απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής«.

Αναλυτικά:

Πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, μία σειρά σοβαρών καταγγελιών, με έγγραφα, για δαπάνες πολλών εκατομμυρίων €, που έγιναν από την Διοίκηση του κ. Πολάκη χωρίς καμμία νόμιμη διαδικασία. Ενώ λοιπόν η καταγγελία έγινε και άρα η έρευνα ξεκίνησε, ξαφνικά καταθέτουν χθες τροπολογία στο νόμο για την ΠΦΥ με την οποία νομιμοποιούν εκ των υστέρων ακριβώς τις δαπάνες αυτές. Τους ενημερώνω ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές. Λαλιστατε κύριε Πολάκη, επειδή εγώ δεν λέω πολλά όπως εσείς σε αυτά, σας λέω μήν την ψηφίσετε διότι απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής.

Keywords
Τυχαία Θέματα