Ο Parov Stelar επιστρέφει στην Ελλάδα | 23,24,25 Μαΐου

17:10 7/5/2013 - Πηγή: Aixmi

Το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας, ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας etage noir, ο εμπνευστής της electro swing σκηνής, ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού, ο Parov Stelar επιστρέφει μαζί με την μπάντα του στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα

και Πάτρα.

Μιξάρει jazz και swing, soul, pop, δημιουργώντας έναν ασύγκριτο ήχο, εξαιτίας του οποίου θεωρείται ένας από τους πιο δημιουργικούς παραγωγούς στον κόσμο. Μετά τις πρώτες του κυκλοφορίες, το 2003, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα καθώς και το πραγματικό του όνομα, Μarcus Füreder, ίδρυσε την Etage Noir Recordings. Από τότε υπογράφει τη μουσική του με το όνομα Parov Stelar. Το 2004,το «KissKiss ΕΡ» και η αμέσως μετά κυκλοφορία του άλμπουμ του «Rough Cuts» επισφράγισαν την επιρροή του στη διεθνή ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Ακολούθησαν τα άλμπουμ »Seven and Storm», «Shine» , «Coco» για να φτάσουμε πριν από ένα χρόνο στο διπλό “The Princess” και το “ «The Invisible Girl» που κυκλοφόρησε πριν δυο μήνες.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του θα παίξουν live στις 23 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρος ΦΙΞ, στις 24 Μαΐου στην Αθήνα, στον Βοτανικό και στις 25 Μαΐου στην Πάτρα, στον Πολυχώρο Πολιτεία.

Εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.tickethour.gr και στα καταστήματα “GERMANOS”

Keywords
Τυχαία Θέματα