Ντόναλντ Τραμπ: Θα κάνουμε πάλι τις ΗΠΑ μεγάλες – Ζητώ τη στήριξη όλων (BINTEO)

10:00 9/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ενωτικός εμφανίστηκε στην επινίκια ομιλία του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως είπε αναλυτικά:

Με συγχωρείτε που καθυστέρησα να έρθω. Ευχαριστώ πολύ.

Μόλις έλαβα τηλεφώνημα από τη Χίλαρι Κλίντον. Μας συνεχάρη για τη νίκη μας και τη συνεχάρην για την πολύ δύσκολη προεκλογική εκστρατεία για την οποία πάλεψε σκληρά. Δούλεψε σκληρά και για μεγάλο διάστημα

και της οφείλουμε ευυγνωμοσύνη για τη συνεισφορά της.

#DonaldTrump about to give his first speech as President of #UnitedStates https://t.co/xkg4cedO6v #USElections pic.twitter.com/JkVpT99OqL

— RT (@RT_com) November 9, 2016

Τώρα ήρθε η ώρα για την Αμερική να θεραπεύσει τις πληγές του διχασμού. Λέω σε όλους ότι πρέπει να συσπειρωθούμε, ένας ενωμένος λαός. Θα είμαι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών.

Καλώ όλους τους πολίτες ότι θα έιμαι ο πρόεδρος όλων των Αμερικανών Είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Γι’ αυτούς που επέλεξαν να μην με στηρίξουν, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να κάνω τις ΗΠΑ και πάλι μεγάλες και σας λέω ότι θα είναι ένα σπουδαίο κίνημα από εκατομμύρια σκληρά Αμερικανούς που θέλουν ένα λαμπρό μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ένα κίνημα που εκφράζει όλους τους Αμερικανούς από κάθε θρησκεία, χρώμα, παράταξη.

Θα ξεκινήσουμε να ενώσουμε τη χώρα μας και να κάνουμε μεγάλο το αμερικανικό όνειρο. Θα απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο ότι θα κάνω καλύτερη τη χώρα. Θα δώσω στην πατρίδα μας όλη της δύναμη και κάθε Αμερικανός θα έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί τη δύναμή του.

Ο κ. Τραμπ αναφέρθηκε στην οικονομία, στους βετεράνους. Υποσχέθηκε να ενώσει τη χώρα. «Θα είμαστε δίκαιοι με όλους, με όλους τους λαούς και τα έθνη» είπε, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του, τον αείμνηστο αδερφό του. «Ημουν τυχερός!». Ακολούθως ευχαρίστησε τη Μελάνια, την Ιβάνκα, τον Ερικ και τα υπόλοιπα παιδιά του.

«Σας ευχαριστώ όλους που αντέξατε, περάσαμε δύσκολες ώρες…» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλο το επιτελείο του, τους ανθρώπους που τον στήριξαν, συνεργάτες, στελέχη.

«Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα είστε πολύ περήφανοι για τον πρόεδρός σας. Είναι τιμή μου. Αγαπώ αυτήν τη χώρα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα