Ντάισελμπλουμ: Μπορείτε αν θέλετε να φύγετε από το ευρώ

10:37 12/3/2015 - Πηγή: Aixmi

Μπορεί αν θέλετε να φύγετε, φέρεται να είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ την περασμένη Δευτέρα στον Γιάνη Βαρουφάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα έχουν προβλεφθεί και πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις υπόλοιπες χώρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και δόθηκε με αφορμή την ανακοίνωση από την ελληνική πλευρά ότι δεν επιθυμεί την παρουσία των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα, ανακοίνωση πάντως που λίγο αργότερα ανακλήθηκε.

Επιπλέον ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ άφησε αιχμές και

για τον Γκίκα Χαρδούβελη μετά την παραδοχή του ότι έστελνε λεφτά στο εξωτερικό επειδή φοβόταν ότι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Τα τελευταία χρόνια που είμαι υπουργός Οικονομικών έχω γνωρίσει μερικούς Έλληνες ομολόγους. Οι περισσότεροι ασχολήθηκαν σοβαρά με το έργο τους, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί πολιτικοί στην Ελλάδα, και αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με προσωπικά συμφέροντα και με βοήθεια προς τους φίλους τους αντί να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στη χώρα τους.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, είναι πρόβλημα διαφθοράς, φοροδιαφυγής και νεποτισμού. Εάν δεν αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα στη διακυβέρνηση της χώρας, τότε δεν υπάρχει πολλή ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα