Ντ. Μπακογιάννη: Με τον Σαμαρά δεν μιλάμε εδώ και καιρό

11:00 17/6/2015 - Πηγή: Aixmi

«Με τον Σαμαρά δεν συζητάμε εδώ και καιρό», δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΙ η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ερώτηση γιατί δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. για την επίσκεψη της χθες στο Μαξίμου.

Σε ερώτηση εάν μιλά με τον Κώστα Καραμανλή και εάν εκείνος γνώριζε ότι θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα,

η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μιλάω με τον Καραμανλή. Νομίζω ότι ήξερε… Δεν τον ενημέρωσα εγώ».

Η Ντόρα Μπακογιάννη αρνήθηκε ότι με την κίνησή της αυτή «έκαψε» ενδεχόμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό, ενώ σημείωσε ότι μπορεί να καλέσει ο κ. Τσίπρας τον πρόεδρο της ΝΔ για να τον ενημερώσει.

Η ίδια χαρακτήρισε «πολύ μικρό το «με κάλεσες, σε κάλεσα» την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε τόσο σοβαρή κατάσταση» και ζήτησε σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε κάθε ένας να έχει την ευθύνη των λόγων του.

Επίσης χαρακτήρισε «χρήσιμη» τη χθεσινή συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή ενώ για τα εσωκομματικά της Ν.Δ. είπε: «Δεν κινείται τίποτα. Κανείς δεν κινεί κάτι. Δεν κινούμαι, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα εσωτερικά της ΝΔ την ώρα που η χώρα είναι σε τόσο κρίσιμη κατάσταση».

Η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία της για την πορεία των διαπραγματεύσεων και σημείωσε ότι ζήτησε τη συνάντηση από τον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για την αίσθηση που έχει αποκομίσει η ίδια από τις επαφές της με το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα