Ντ. Μπακογιάννη: Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κεντροδεξιά

08:51 27/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Την ανάγκη εσωκομματικού διαλόγου για το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης, προέβαλαν σε τοποθετήσεις τους κατά τη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά, με τα βασικά χαρακτηριστικά της Χαλκιδικής» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, διευκρινίζοντας ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μίλησε για ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό.

«Η ΝΔ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την

εποχή, και έπαψε να συνομιλεί στο εσωτερικό της», δήλωσε η πρώην υπουργός, προαναγγέλλοντας περιοδείες σε όλη τη Ελλάδα.

«Θα επιδιώξουμε να πάμε σε όλη την Ελλάδα και να κάνουμε χρήσιμο διάλογο για να καταθέσουμε πρόταση στον ελληνικό λαό, που δεν θα είναι μόνο πρόταση εξόδου από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ζήτησε «συμφωνία τώρα!», αν και προέβλεψε ότι η συμφωνία δεν θα είναι μέτρια αλλά κακή, γιατί αυτοί οι τέσσερις μήνες είχαν κόστος.

Τόσο η Ντόρα Μπακογιάννη, όσο και ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξαν πως πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία, αφήνοντας αιχμές για όσους έχουν αποφασίσει να μην την υπερψηφίσουν.

Για πολλούς, η συμφωνία με τους εταίρους θα αποτελέσει αφορμή για ένα νέο κύκλο εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ, με φόντο πάντα την ηγεσία του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα