Ν.Σμύρνη: Σοκαριστικά τα μηνύματα που άφησε πίσω του ο πατέρας

18:13 25/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία κρυβόταν πίσω από την φωτιά στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης και τον θάνατο του πατέρα και των δύο αγοριών του.
Όπως προέκυψε ο 43χρονος Δημήτρης Σκουτέλης, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και έκλεισε τις πόρτες ώστε να μην υπάρχει διέξοδος. Πρώτα είχε γράψει στον τοίχο «σας βαρέθηκα όλους», ενώ σε άλλο σημείωμα αναφερόταν στον πατριό της συζύγου του: «Τι να την κάνω τη ζωή μου; Δεν αντέχω άλλο. Ασχολήσου με τα δικά σου παιδιά».

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά κι όλες τις μέχρι στιγμης εκτιμήσεις ο 43χρονος αντιμετώπιζε

προβλήματα με την πρώην συζυγό του με την οποία είχαν χωρίσει πριν από περίπου 3 χρόνια. Ο ίδιος είχε τρομερή αδυναμία στα 8χρονα αγορια αλλά τα έβλεπε μόνο όποτε του επιτρεπόταν.
Ωστόσο φαίνεται ότι ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, όπως αποκαλύπτουν τα σημειώματα που άφησε πίσω του ο υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και φέρνει στην επιφάνεια το Πρώτο Θέμα.

«Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ότι έδωσες, πήρες αλήτη», έγραφε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

«Στο word στο κινητό μου και στο tablet μου, θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κ. Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η Πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει Κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…», αναφέρει σε ένα δεύτερο σημείωμά του και αυτό κολλημένο στον τοίχο.

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη ή όχι σε αυτό το Κράτος;» αναρωτιέται σε ένα άλλο τοιχοκολλημένο σημείωμα.

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνετε αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;» φαίνεται να έγραψε λίγο πριν βάλει την πυρκαγιά παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα δύο αγγελούδια του.

«Όλα μου τα πράγματα, τα άφησα σε φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Στους δρόμους. Το Κράτος τι θα κάνει για όλα αυτά που αναφέρω; Στις σημειώσεις που άφησα; Δεν πρέπει κάποιοι επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά;», έγραφε στο τελευταίο σημείωμα που είχε τοιχοκολλήσει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

The post Ν.Σμύρνη: Σοκαριστικά τα μηνύματα που άφησε πίσω του ο πατέρας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα