Νουγκακτίνα για ρεκόρ Γκίνες

22:48 29/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες βρίσκεται από σήμερα η Καρδίτσα και ο Σύλλογος ζαχαροπλαστών κατασκευάζοντας τη μεγαλύτερη νουγκατίνα σοκολάτα στον κόσμο, μήκους 100,21 μέτρων και βάρους περισσοτέρων από δύο τόνους, συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 45 μέτρων που κατείχε η γειτονική Ιταλία.

Η όλη διαδικασία είχε κάποιες μικροπεριπέτειες αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και ο ιδιαίτερα απαιτητικός και με σημασία στη λεπτομέρεια κριτής του Ρεκόρ Γκίνες Jack

Brockbank, που ήρθε από το Λονδίνο, ανακοίνωσε σε πανηγυρική τελετή, σκορπώντας ενθουσιασμό ότι το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία και μπήκε στη λίστα των παγκοσμίων ρεκόρ με το μήκος της νουγκατίνας να καταγράφεται στα 100 μέτρα και 21 εκατοστά.

Μετά από αυτή τη διαδικασία του Γκίνες, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, όπως ανακοίνωσε, θα διαθέσει σε όλα τα ζαχαροπλαστεία του Νομού Καρδίτσας το σήμα της νουγκατίνας με την πιστοποίηση του Ρεκόρ ώστε ο κάθε πελάτης να γνωρίζει στο εξής ότι πρόκειται για ένα πιστοποιημένο παραδοσιακό γλυκό του τόπου μας που αναγνωρίζεται παντού και με όλες τις προδιαγραφές.

The post Νουγκακτίνα για ρεκόρ Γκίνες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα