Νόνη Καραγιάννη: Λαζόπουλε γύρνα σπίτι σου

14:39 26/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Εξαιρετικά επικριτική είναι η διευθύντρια του ραδιοσταθμού Αθήνα 984 Νόνη Καραγιάννη για τη δημόσια παρουσία του, τα τελευταία χρόνια.

Με αφορμή τη συνέντευξή του στη Realnews, τον κατηγορεί ότι αρνείται να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να αναγνωρίσει τα μεγάλα λάθη του: το γεγονός ότι έμπασε στα σπίτια των Ελλήνων τη Χρυσή Αυγή, τους «αγανακτισμένους», τη ρητορική του μίσους. Και τον προτρέπει να γυρίσει

σπίτι του. Αρκετά κράτησε η δημόσια παρουσία σου, γράφει στη γράφει στη σελίδα της στο facebook.

Αναλυτικά:

«Δεν είχα δει την συνέντευξη του κ Λαζόπουλου και τη δραματικότητα με την οποία περιγράφει τα προβλήματα του,μου έκανε τεράστια εντύπωση όμως στις δυσκολίες που οπως λέει περνά τώρα, η αδυναμία του(απροθυμία) να δει το είδωλο του στον καθρέφτη. Ο άνθρωπος που έφερε μέσα στα σπίτια μας και μέσα απο τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Χρυσή Αυγή, τους «αγανακτισμένους» και τις μούτζες,τις χυδαιότητες κατα του πολιτικού συστήματος, τη διαπόμπευση πολιτικών προσώπων. Ιχνος αυτοκριτικής για την τοξικότητα των δήθεν αστεισμών του, της ρητορικής του μίσους επικαλυμένης με μανδύα σάτιρας. Ο Λ Λαζόπουλος διαπόμπευσε χυδαία τον Κ Σημίτη οταν απο τις δημοσκοπήσεις φαινόταν οτι θα κέρδιζε τις εκλογές ο Κ Καραμανλής. Στην συνέχεια επιτέθηκε χυδαια στην κυβέρνηση του Γ Παπανδρέου υμνολόγησε τον ΣΥΡΙΖΑ κι «έπαιξε» υπέρ της δραχμής και της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη. Με λίγα λόγια ο κ Λαζόπουλος πούλησε ακριβά το όποιο ταλέντο του στους εκάστοτε εκλεκτούς του, ας επιστρέψει στο σπίτι του αρκετά χρόνια κράτησε η δημόσια παρουσία του«.

The post Νόνη Καραγιάννη: Λαζόπουλε γύρνα σπίτι σου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα