Νίκος Παππάς: Δεν είναι συνεργάτης μου ο Πετσίτης από το 2016

15:59 3/4/2019 - Πηγή: Aixmi

O Νίκος Παππάς απάντησε στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τον παιδικό του φίλο Μανόλη Πετσίτη, στους λογαριασμούς του οποίου βρέθηκαν χρηματικά ποσά από ιδωτικές εταιρείες -ποσά που δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται σε κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέφερε ότι από το 2016 έχει σταματήσει ο κ. Πετσίτης να είναι συνεργάτης του και εργάζεται σε ιδιωτικές εταιρείες, με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση

«Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών, ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει

ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Εχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά», είπε στο ραδιόφωνο News247 και συνέχισε:

«Ο Μ. Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου».

Σχολιάζοντας το αίτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ανοίξουν οι λογαριασμοί του αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε ότι «ο καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες, διαβιούμε με απολύτως καθαρό τρόπο».

Στην υπόθεση Πετσίτη, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου.

«Κάθε μέρα που περνάει και ένα νέο στοιχείο για τον Μανώλη Πετσίτη έρχεται στη δημοσιότητα. Ο κ. Παππάς είπε ψέματα ότι αμέσως μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέσεις με την κυβέρνηση, καθώς νέο βίντεο τον εμφανίζει στο Μαξίμου δίπλα στον κ. Τσίπρα ακόμη και το βράδυ του δημοψηφίσματος. Τα ερωτήματα που θέτουμε πρέπει να απαντηθούν: Με ποια ιδιότητα μπαινόβγαινε ο Πετσίτης στο Μαξίμου, και ποιες είναι οι σκοτεινές σχέσεις που τον συνδέουν με τον Νίκο Παππά, τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη»;

The post Νίκος Παππάς: Δεν είναι συνεργάτης μου ο Πετσίτης από το 2016 appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα