ΓΓ Ισότητας: Να αποσυρθούν οι «Βουλγάρες, «το άθλιο κατασκεύασμα του ράπερ ΤUS

15:41 9/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Να αποσυρθεί από την κυκλοφορία το άθλιο κατασκεύασμα του ράπερ ΤUS με τίτλο «Βουλγάρες», που αποθεώνει την σωματεμπορία, ζητάει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Το δήθεν «φευγάτο» και «χιουμοριστικό» τραγούδι προβάλλει περίπου ως κανονική, άνετη και αστεία μια συμπεριφορά, που πουσιαστικά εκπαιδεύει το νεαρό ακροατήριό του στη θεωρία ότι όλα πωλούνται κι αγοράζονται, ακόμα και οι ανθρώπινες σχέσεις.

«Η παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση,

συνιστά μορφή του οργανωμένου εγκλήματος», λέει στην οργισμένη ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία.

«Οι εγκληματίες δε διστάζουν να κακοποιούν βάναυσα τα θύματά τους με στόχο την πλήρη ταπείνωση, χειραγώγηση και υποτέλειά τους», προσθέτει.

«Τα συνήθη θύματα είναι νέες γυναίκες αλλά και παιδιά που η φτώχεια, τα καθιστά ευάλωτα στην εξαπάτηση, με δόλωμα μία καλύτερη ζωή. Αυτό που στη πραγματικότητα βρίσκουν είναι βία, εκμετάλλευση και ναρκωτικά. Όλη αυτή η αθλιότητα αποκρύπτεται τόσο από το τραγούδι όσο και από το video clip που το συνοδεύει».

Καταλήγοντας η Γενική Γραμματεία δηλώνει την εμπιστοσύνη της στις εταιρείες παραγωγής, διάθεσης, διαφήμισης και επικοινωνίας, τονίζοντας ότι θα λειτουργήσουν σωστά σε ότι αφορά αυτό «το απαράδεκτο τραγούδι το οποίο είτε θα αποσυρθεί άμεσα είτε θα βρει τη θέση που του αξίζει: στα αζήτητα!»

Διαβάστε:

Βουλγάρες, κάνω εισαγωγή τις Βουλγάρες
για να γαμάς εσύ τις μουνάρες
όλες τους με λένε Boss
Ρουμάνες, κάνω εισαγωγή τις Ρουμάνες
για να γαμάς εσύ τις μουνάρες
εμπόριο λευκής σαρκός

Keywords
Τυχαία Θέματα