Νέο επεισόδιο στην κόντρα Στουρνάρα – κυβέρνησης

09:40 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Νέος κύκλος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και την κυβέρνηση ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση της ΕΣΕΕ όπου παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση για το ελληνικό εμπόριο σημείωσε: «Η Τράπεζα

της Ελλάδος έχει πλήρη στοιχεία για τα χρήματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό. Πρέπει επομένως, να συμβάλει και αυτή ώστε να εντοπιστούν και να υποστούν τις συνέπειες οι πραγματικοί συνειδητοί κακοπληρωτές και να ξεχωρίσει η ‘ήρα από το στάρι’ όπως λέει ο λαός μας».

Σ’ αυτήν την αποστροφή του λόγου του απάντησαν κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος λέγοντας ότι «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όφειλε να γνωρίζει ότι όλα τα στοιχεία για την αποστολή εμβασμάτων βρίσκονται στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων».

Οι κύκλοι της κεντρικής τράπεζας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωναν ότι «η ΤτΕ ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα αποστολής στοιχείων σχετικά με τα εμβάσματα που προέρχονται μεταξύ άλλων από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές».

The post Νέο επεισόδιο στην κόντρα Στουρνάρα – κυβέρνησης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα