Νέες χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ο «Βίκτωρ» προκαλεί νέα προβλήματα

11:51 16/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Βροχές, καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις και ενισχυμένους νοτιάδες φέρνει ο «Βίκτωρ» τα επόμενα 24ωρα σε ολόκληρη τη χώρα ενώ συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα ο καιρός «αγρίεψε» πάλι

Στη Θεσσαλονίκη επικρατούν νεφώσεις, ενώ στις ορεινές περιοχές, όπως το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και το Ρετζίκι, άρχισε η χιονόπτωση. Κλειστός είναι ο δρόμος Αγίου Βασιλείου

– Χορτιάτη. Το θερμόμετρο, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης, χιονίζει σε Πέλλα, Χαλκιδική, Καβάλα, Φλώρινα και Κοζάνη, αλλά και σε περιοχές του Έβρου. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα κυμαίνεται από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινά τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους της ίδιας Περιφέρειας.

Εξάλλου, με αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας, όπως επίσης σε ορεινά επαρχιακά τμήματα της Καστοριάς (Βίτσι, Βίγλα) και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο των Γρεβενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα