Νέα σκληρή επίθεση Κοντονή στους δικαστικούς: Κοροϊδεύετε την κοινωνία

21:32 18/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή κατά των δικαστικών μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακυρώνει το νόμο του πόθεν έσχες της κυβέρνησης.
Ο κ. Κοντονής σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αποφάσεις που κοροϊδεύουν την κοινωνία αφού, «όταν σε ένα νόμο εμφιλοχωρούν εξαιρέσεις ο νόμος αυτός παύει να είναι αληθής» είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η κυβέρνηση τόνισε και το λέει κι απόψε μετά τη δημοσιοποίηση της νέας απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι επιθυμεί διακαώς διάλογο με όλους αλλά πάνω απ’ όλα θέτει ένα ζήτημα

δημοκρατίας και ισονομίας. Δηλαδή τον έλεγχο όλων για όλα» και πρόσθεσε: «Αν εμφιλοχωρήσουν εξαιρέσεις όπως διαλαμβάνεται στην προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και σε αυτή που εκδόθηκε απόψε τότε νόμος που υποχρεώνει αληθή δήλωση πόθεν έσχες δεν υπάρχει. Και ας το καταλάβουμε και όποιοι λένε το αντίθετο να γνωρίζουν ότι κοροϊδεύουν την κοινωνία. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό ας το κρατήσουν όλοι. Οταν κάποιος λέει ότι έχεις υποχρέωση να δηλώσεις τις καταθέσεις στην τράπεζα αλλά όχι τα μετρητά στις θυρίδες τότε ο νόμος καταδολιεύεται,ακυρώνεται, ακυρώνεται κάτι πολύ περισσότερο η λαϊκή επιταγή για διαφάνεια και έλεγχο. Να δούμε ποιος θα κουραστεί» αναφέρει και καταλήγει στέλνοντας στην ουσία μήνυμα στους δικαστές ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει: «Να δούμε λοιπόν ποιος θα κουραστεί η κυβέρνηση που επιμένει στην διαφάνεια και στον έλεγχο ή όλοι εκείνοι που συντάσσονται πίσω από καθεστώτα αδιαφάνειας και μη ελέγχου και θα λογοδοτήσουν όλοι στο λαό».

The post Νέα σκληρή επίθεση Κοντονή στους δικαστικούς: Κοροϊδεύετε την κοινωνία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα