Νέα κτηνωδία στην Ινδία – Τρεις άνδρες βίασαν ανήλικη και την στραγγάλισαν

23:27 30/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέο σοκ στην Ινδία μετά τον εντοπισμό πτώματος 15χρονου κοριτσιού κρεμασμένο από ένα δένδρο. Το κορίτσι εντοπίστηκε το Σάββατο το πρωί ενώ αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής.

Γονε και συγχωριανοί υπέθεσαν ότι η κοπέλα αυτοκτόνησε. Ωστόσο όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, η μικρή κοπέλα βιάστηκε και στη συνέχεια κρεμάστηκε από τους βιαστές της για να φαίνεται σαν αυτοκτονία.

Το κορίτσι έφυγε από το σπίτι της στο προάστιο Μπαράιχ του Ουτάρ Πραντές, τη νύχτα της Παρασκευής, όταν οι γονείς της κοιμόντουσαν,

με σκοπό να συναντήσει έναν από τους άντρες. Όταν έφτασε στο σημείο της συνάντησης την περίμεναν τρεις άντρες, οι οποίοι και της επιτέθηκαν. «Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε, οι άντρες τη βίασαν και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν. Για να φαίνεται ως αυτοκτονία, την κρέμασαν στη συνέχεια σε ένα δέντρο και τράπηκαν σε φυγή» είπε ο αστυνομικός διευθυντής.

Ο Βέρμα προσέθεσε ότι οι δύο από τους τρεις δράστες συνελήφθησαν. Επίσης είπε πως τέθηκαν σε διαθεσιμότητα τέσσερις αστυνομικοί καθώς απέτυχαν να διεξάγουν την ενδεδειγμένη έρευνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του κοριτσιού γνώριζε τους δράστες, επειδή είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να απαγάγουν το κορίτσι, χωρίς επιτυχία.

«Η ιατρική αναφορά επιβεβαίωσε τα περί βιασμού και στραγγαλισμού», είπε ο αστυνομικός διευθυντής.

Στην Ινδία είναι ακόμα και σήμερα διάτρητο το νομοθετικό πλαίσιο για τους βιασμούς ενώ πριν από πέντε χρόνια επέτρεπε στους βιαστές να κυκλοφορούν ελεύθερα αφού είχαν εκτίσει την ποινή τους που ποτέ δεν ξεπερνούσε τα 10 χρόνια. Συχνά οι βιαστές δεν καταδικάζονται ελλείψει αποδείξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα