ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση στο Σκοπιανό – Κυβιστήσεις από Καμμένο

11:29 19/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Νέα Δημοκρατία δεν πιστεύει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, καθότι η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κάνει συνεχώς κυβιστήσεις, δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ,

Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημερώνει τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα για ένα εθνικό θέμα κι ότι έχει επιλέξει να βαδίσει μόνη της και ως εκ τούτου η ευθύνη για την όποια απόφαση για το ονοματολογικό βαραίνει μόνο την κυβέρνηση. «Εμείς δεν θα έλθουμε να επιβεβαιώσουμε τετελεσμένα», πρόσθεσε.

Τόνισε δε πως πλέον είναι πολύ αργά να γίνει ενημέρωση από πλευράς κυβέρνησης, σημειώνοντας πως όλα θα γίνουν γνωστά στη Βουλή και εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Αναφερόμενη στα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό η κ. Σπυράκη είπε ότι το Σκοπιανό δεν λύνεται με συλλαλητήρια αλλά εφόσον κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να εκφραστεί μέσα από αυτά είναι ελεύθερος να το πράξει.

The post ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση στο Σκοπιανό – Κυβιστήσεις από Καμμένο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα