Ναι! Συνετελέσθη πραξικόπημα!

00:20 21/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Και που λες…

πήγα κι εγώ στο Σύνταγμα τότε, να διαδηλώσουμε, ο λαός το ΟΧΙ μας προς τους διεθνείς τοκογλύφους.

Είχα πάρει μαζί μου την συμφωνία Γιούνκερ και ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών την έκανα χαρτοπόλεμο και είχα αισθανθεί τέτοια ευεξία λες και έσπαγα τις αλυσίδες μου! Τι ωραία που ήταν στο Σύνταγμα τότες! Μεγάλες δόξες !

Και οι εταίροι να μας απειλούν, να μας τεντώνουν το δάκτυλο και εμάς να μας αρέσει αυτό,

διότι τόνωνε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μας…

Και να δίνει ο Αλέξης το τέμπο και η Ζωή να κουνά τη σημαία μπροστά στην Βουλή… Και να ακολουθούμε εμείς φωνάζοντας «Αέρααα!» Παππού πού να με έβλεπες ! Κατακτούσα τη Κορυτσά!

Να φτάσει η ιαχή μου μέχρι το Καλλιμάρμαρο και τον Καμίνη, να φτάσει η επανάσταση στα αυτιά του Αλιάγα, να συγκλονιστεί το ΤF1, η Μέρκελ , Σούλτς, ο Ντράγκι!!

Το ΟΧΙ μου το σταύρωσα, το δίπλωσα και το έριξα στην κάλπη σαν τουφεκιά Κολοκοτρωναίικη ,πήρα την φουστανέλα μου και περίμενα κρυμμένη στην ραχούλα να ξεκινήσει ο κλεφτοπόλεμος. Ήμουν έτοιμη για την παράδοση του Σόιμπλε! Τον περίμενα πώς και πώς! Σε 48 ώρες μου είπε ο Αλέξης ..

Μέχρι εκείνη την στιγμή όλα, μα όλα τα βίωσα! Όλα τα αφομοίωσα και όλα τα ενθυμούμαι.

Και που λες…

Αίφνης εκεί στην αξιοπρεπή μου αναμονή, μαζεύτηκε διακριτικώς το κατωσέντονο «ΟΧΙ» που είχε απλώσει στο Υπουργείο Οικονομικών ο Βαρουφάκης! Εκεί στην διπλωσιά μάζεψαν και τον ίδιο! Οι 48 ώρες συμφωνία έγιναν εβδομάδα και 17 ώρες ανηλεούς βασανισμού του Αλέξη, σου λέει. Ο έρπης του πρωθυπουργού αυτομαστιγωνόταν φωνάζοντας «Κοίτα με! Κοίτα με!» σε σημείο τέτοιο που τελικώς η συμφωνία επετεύχθη ,ο λευκός καπνός εμφανίσθη και ο έρπης νικητής επικοινωνούσε επιτυχώς τα κακά μαντάτα.

Τελικώς όσο το σκέφτομαι, ο έρπης αυτός έβγαλε νοκ- άουτ τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη και το Νίκο Φίλη, ενώ τον Ευκλείδη τον είχε αφήσει από νωρίς στα αποδυτήρια. Μιλάμε για «έρπητα φαινόμενο»! Τον κοιτάς και πίνεις το νερό της λησμονιάς!

Ο πρωθυπουργός ομιλούσε προς τον επαναστατημένο λαό του και του έφερνε τα κακά μαντάτα από το μέτωπο και ο λαός ανέμελος τον ξεμάτιαζε από τον κακό τον έρπητα «που το έφαγε το παιδί»!

Η συμφωνία ονομάστηκε μνημόνιο τρίτο και επαχθές ,ενώ ο λαός έψαχνε στα φαρμακεία να βρει εκείνο «το τζελ βρε παιδί μου να του περάσει ο έρπης». Οι απανταχού ξεματιάστρες έπιασαν δουλειά: «το έφαγε το παιδί ο Σόμπλε φτου! Φτου!» .Οι θεσμοί ξαναέγιναν τρόικα και η παρ’ολίγον χρεοκοπία ήλθε και μας χτύπησε την πόρτα και ο λαός προέβη σε λιτανία για τον έρπητα που μας βασανίζει και μας μαστιγώνει επικοινωνιακά.

Το πραξικόπημα είχε συντελεστεί πατριώτη!

Όχι του Σόιμπλε! Ούτε του Λαφαζάνη!

Συνετελέσθη εγκεφαλικό πραξικόπημα των Ελλήνων!

Που ξύπνησαν Δευτέρα με το ΟΧΙ και Κυριακή με ΝΑΙ και τρίτο μνημόνιο. Ο έρπης έκανε ακόμα και τον Πάπα να μας δώσει συγχώρεση για βασκανία…

Πόσα να αφομοιώσω η Ελληνίς; Πόσα να ξαναθυμηθώ και τι να αναγνωρίσω;

Εχω χαθεί στον χωροχρόνο!

Ποιος μου μιλά για συμφωνίες ;Ποιος για δραχμή και ποια Βουλή για κατεπείγον; Οι μέχρι χθες απάτριδες έγιναν πατριώτες και οι μέχρι πρότινος λεβέντες έγιναν σύμφωνοι προς τας υποδείξεις. Η αντιπολίτευση ψηφίζει τα μέτρα και η συμπολίτευση χορεύει πεντοζάλη ,ενώ αυτό θα έπρεπε να το χορέψουν οι αγορές. Βουλευτές στηρίζουν αλλά καταψηφίζουν. Η δεδηλωμένη χάνεται και η αντιπολίτευση δεν το δηλώνει. Η χρυσή Αυγή προσφωνεί συντρόφους τους αριστερούς και ο Κασσιδιάρης σκίζει το μνημόνιο! Ποια είμαι στα αλήθεια και πού πάω; Πάντως όχι προς Νομισματοκοπείο όπως μου λένε τα κανάλια που τελευταίως συμπαρίστανται και αυτά στο «πρωθυπουργικό ερπητο-γοητιλίκι..»

Πόσο διαρκεί ένα εγκεφαλικό πραξικόπημα που θέλει βιαίως και ταχύτατα να δεχθώ όλη αυτή την τεχνητή, τραγική και εξευτελιστική αντίφαση, χάριν της αποτροπής της φτωχοποίησης μου;

Πόσο διαρκεί ένα εγκεφαλικό πραξικόπημα που θα μουδιάσει τα νοητικά μου κύτταρα να μην βλέπω την τραγική μετεξέλιξη ενός κόμματος σε εκλεγμένο εντολοδόχο των δανειστών;

Πόσο διαρκεί ένα εγκεφαλικό πραξικόπημα;

Όσο να υπογραφεί μια συμφωνία, θα μου πεις.. Και όταν πια θα συνέλθω, πού θα βρεθώ;

Στο ίδιο μέρος θα μου πεις. Εκεί που με συνάντησες να διαδηλώνω το ΟΧΙ μου. Εκείνο που έγινε ΝΑΙ .Που με σέρνει με τις πιο βαριές αλυσίδες… Αυτές της εξαπάτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα