Μητσοτάκης στο CNN: Η ΝΔ είναι η εναλλακτική λύση…

10:04 12/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Συνέντευξη παραχώρησε στο CNN International από τις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην οποία εμφανίστηκε βέβαιος ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση»,

επισημαίνοντας πως σε περίπτωση εκλογών η ΝΔ θα τις κερδίσει.

Επιπλέον υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας, μια κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση. «Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις» δήλωσε και προσέθεσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους».

Στο μεταξύ, λίγο πριν αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη σε δηλώσεις που έκανε στο real.gr, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί την κατάσταση στη χώρα».

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της αξιολόγησης, για τα γεγονότα στην Ειδομένη, την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και την πολιτική της στις επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα