Μητσοτάκης: Όποτε διαπραγματεύεται νύχτα ο Τσίπρας, κινδυνεύει η χώρα

21:42 20/5/2018 - Πηγή: Aixmi

O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τη διαπραγμάτευση στην υπόθεση των Σκοπίων. Το υπογράμμισε, για μια ακόμη φορά, στην Κέρκυρα όπου βρέθηκε για την εκδήλωση τής τοπικής ΝΟΔΕ.

«O κ. Τσίπρας -μου το είπε και

ο ίδιος- συζητά όνομα ονομασίας “Μακεδονία του Ιλιντεν”. Η εξέγερση του Ίλιντεν είναι ταυτισμένη με το μακεδονικό αλυτρωτισμό,ταυτίστηκε με με αλυτρωτική εξέγερση με σύνθημα «Η Μακεδονία στους Μακεδόνες» και πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί αυτό το όνομα για τη γειτονική χώρα. Ο κ. Τσίπρας όποτε διαπραγματεύεται νύχτα και μόνος του κινδυνεύουν τα εθνικά συμφέροντα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε και για την πορεία τής οικονομίας, σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει «καθαρή έξοδος» από το μνημόνιο, το καλοκαίρι.

«Η περικοπή συντάξεων έρχεται με υπογραφή Τσίπρα Καμμένου. Η μείωση αφορολόγητου έρχεται με υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης Τσίπρα Βαρουφάκη με τα πουκάμισα έξω» είπε. «Η ΝΔ θα μειώσει τους φορους, το φόρο στις επιχειρήσεις και θα εξορθολογήσει τις ασφαλιστικές εισφορές. Εχω υψηλές προσδοκίες για τις εκλογικές επιδόσεις στα Ιόνια νησιά. Θα κερδίσουμε όλες τις μονοεδρικές και θα αυξήσουμε τα ποσοστά μας στα άλλα. Οι πολίτες θα μας δώσουν μια μεγάλη εκλογική νίκη, γιατί εμπιστεύονται τη ΝΔ, που κρατά ζωντανή την ιστορία της , αλλά ταυτόχρονα αλλάζει και εκσυγχρονίζεται και επενδύει σε νέα πρόσωπα. Ειμαστε στην τελική ευθεία, εκλογές θα γίνουν, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για τη χώρα. Δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν οτι ο κ. Τσίπρας θα εξαντλήσει τη θητεία του. Το φθινόπωρο, το πολύ έως τις ευρωεκλογές, εκλογές θα γίνουν. Δε ζήτω κομματική συμπόρευση, ζήτω εθνική συστράτευση».

Μητσοτάκης: Όποτε διαπραγματεύεται νύχτα ο Τσίπρας, κινδυνεύει η χώρα

The post Μητσοτάκης: Όποτε διαπραγματεύεται νύχτα ο Τσίπρας, κινδυνεύει η χώρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα