Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα θα μας βάλετε και τρία μέτρα κάτω από το χώμα;

16:45 15/4/2016 - Πηγή: Aixmi

«Κύριε Τσίπρα θα μας βάλετε και τρία μέτρα κάτω από το χώμα επειδή προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη για ζητήματα που κρίνουμε ότι έτσι πρέπει;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους προς τον Αλέξη Τσίπρα, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Κ. Μητσοτάκης, τόνισε πως «πρέπει να είστε πολύ απελπισμένος για να αφιερώσετε 20 λεπτά της

ομιλίας σε μία προσωπική επίθεση εγκαλώντας τη ΝΔ γιατί στελέχη της προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, θα μας το απαγορεύσετε;».

Στους ίδιους ψηλούς τόνους κινήθηκε και στη συνέχεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τόνισε, αναφερόμενος πάντα προς τον Αλέξη Τσίρπα, ότι «είστε ο πρωθυπουργός των κλειστών συνόρων και των κλειστών τραπεζών. Να φύγετε μια ώρα αρχύτερα» και κατόπιν αναφέρθηκε στην πρόταση της ΝΔ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των αιτιών του κλεισίματος των τραπεζών.

«Να μάθουμε αν γνωρίζατε πέρυσι τέτοια εποχή ότι με τους χειρισμούς σας οδηγούσατε τα πράγματα σε τρίτο μνημόνιο. Είναι σημαντικό να μάθουμε αν το περσινό πάθημα σας έγινε μάθημα ή όχι. Γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την πρώτη αξιολόγηση δείχνει ότι δεν μάθατε», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα