Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά

11:04 29/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη Μάνδρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όπου ενημερώθηκε από τη δήμαρχο για την κατάσταση και τις κινήσεις που έχουν γίνει για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.

Δεσμεύθηκε ο ίδιος προσωπικά να γίνουν αμέσως τα αντιπλημμυρικά έργα και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να πάρουν αμέσως το βοήθημα οι πληγέντες.

«Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της. Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και

είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή» είπε χαρακτηρισιτκά ο πρόεδρος της ΝΔ από τη Μάνδρα την οποία επισκέφθηκε για δεύτερη φορά.

The post Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα