Μητέρα Παύλου Φύσσα: H Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση – Ο Ρουπακιάς ήξερε τι έκανε

11:37 2/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα καταθέτει, από τις 09:00 το πρωί, η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονία του γιου της Παύλου.

Η τραγική μητέρα του θύματος αναφέρθηκε συχνά στον δολοφόνο του παιδιού της, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θέλω να λέω το όνομά του, είναι δολοφόνος».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η αστυνομία και η Χρυσή Αυγή

είναι ένα» καθώς και πως «η Χρυσή Αυγή εκπαιδεύει δολοφόνους».

Η Μάγδα Φύσσα ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας: «Όσο και να θέλει η απέναντι πλευρά να μην καταθέσω, δεν υπάρχει περίπτωση. Για τη στυγερή δολοφονία του γιου μου θα μιλήσω, για τις 17 Σεπτεμβρίου που είδα τελευταία φορά το παιδί μου. Θα πήγαινε να δει μπάλα. Από εκείνο το απόγευμα δεν το ξαναείδα».

Σύμφωνα με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, μετά τη δολοφονία, στις 00:37, ο Γιάννης Λαγός ειδοποίησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο. «Ο Λαγός ελέγχει όλη την περιφέρεια. Αν δεν πάρουν το οκέι από τον Λαγό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν τίποτα. Δεν θα έκαναν τίποτα εκείνο το βράδυ, αν δεν ήταν μέλη της οργάνωσης και δεν είχαν εντολές».

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, είπε: «Ο Παναγιώτης (σύζυγος) ήρθε σπίτι και μου είπε: «Ο Παύλος χτύπησε, είναι στο Κρατικό και θέλει να σε δει. Ήρθα να σε πάρω». Δεν το πίστεψα. Πίστεψα ότι είχε γίνει κάτι κακό. Δεν έκανα ερωτήσεις.

Τον ρώτησα μόνο: «Μέχρι εδώ ήταν Τάκη; Αυτό ήταν η ζωή μας;». Ήλπιζα ότι δεν έχει γίνει κάτι. Πάμε στο Κρατικό, βλέπω πολύ κόσμο, συγγενείς και φίλους. Δεν περιμένω να μου πει κανείς τίποτα, τρέχω μέσα. Είναι 2 γιατροί. Τους παρακάλαγα να μου πουν τι έχει συμβεί αλλά δεν μου λένε. Τραβάω παραβάν να δω αν είναι κάπου, τους είπα να μου πουν τί έχει γίνει τώρα.

Ο γιατρός μου έδωσε ένα χάπι και μου είπε την αλήθεια, ότι ο Παύλος δεν ζει, έφυγε. «Πώς είναι δυνατόν»; ρώτησα. Μου είπε ότι τον μαχαίρωσαν στην καρδιά, η Χρυσή Αυγή. Μου είπε ότι «δεν μπορούσε να γίνει κάτι.Οι μαχαιριές ήταν επαγγελματικές, και εδώ έξω να γινόταν δεν θα προλαβαίναμε. Πήγα να δω τον Παύλο. Γι” αυτούς που νομίζουν ότι τον τρόμαξαν, θέλω να τους πως το παιδί μου δεν τρόμαξε, κοιμόταν, ήταν ένας άγγελος. προσπάθησα να τον ζεστάνω να σηκωθεί να φύγουμε… ».

Keywords
Τυχαία Θέματα