Μήνυση της Κατερίνας Στικούδη για παράνομα χάπια αδυνατίσματος

15:22 9/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του ιδιοκτήτη της εταιρείας, που διακινούσε επικίνδυνο σκεύασμα αδυνατίσματος, προχώρησε η Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η καταγγελία για το παράνομο σκεύασμα υποβλήθηκε από την τραγιδίστρια Κατερίνα Στικούδη, σύμφωνα με την οποία γινόταν παράνομη χρήση φωτογραφιών της, στις οποίες απεικονιζόταν με τέλειες σωματικές αναλογίες, ως δήθεν αποτέλεσμα της χρήσης του.

Σύμφωνα με την καταγγελλία, αρκετοί πελάτες πείστηκαν για την υποτιθέμενη ακίνδυνη δράση του σκευάσματος, προέβησαν στην παραγγελία του. Έπειτα όμως από την κατανάλωση του, παρουσιάστηκαν σε πολλούς από αυτούς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Κατόπιν αλληλογραφίας με το αρμόδιο τμήμα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) του Υπουργείου Υγείας, πρόεκυψε ότι η παρουσίαση, διακίνηση και πώληση του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος δεν είναι σύννομη από τον Ε.Ο.Φ. και συνεπώς διακινείται παράνομα.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και έρευνας. Ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έτσι, ταυτοποιήθηκε ότι ο τρόπος και η πηγή διανομής του παράνομου σκευάσματος, πραγματοποιείται από εταιρεία που εδρεύει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Η σχηματισθείσα για την υπόθεση δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα