Μήνυμα Άδωνι στον Καραμανλή: Μείνε ουδέτερος…

21:15 15/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Χρησιμοποιώντας επιλεγμένες λέξεις και προσέχοντας να μην ανεβάσει τους τόνους, ο Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε με σαφήνεια στον Κώστα Καραμανλή να παραμείνει ουδέτερος στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση Μειμαράκη ότι αισθάνεται τιμή που τον στηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο κ. Καραμανλής είναι μακράν το δημοφιλέστερο πρόσωπο στη ΝΔ και πιστεύω ότι πρέπει να μείνει μακριά από την κομματική διαμάχη», είπε στο Mega.

«Aν ταχθεί με το μέρος κάποιου υποψηφίου, θα δώσει την εντύπωση ότι μικραίνει. Πρέπει και όσοι είναι κοντά του, όπως ο κ. Στυλιανίδης, να τον προστατεύσουν», πρόσθεσε.

Εκεί που ανέβασε «στροφές», όμως, ήταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του κ. Στυλιανίδη αλλά και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη στη θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου.

«Τα πρωτοπαλίκαρα του Μειμαράκη στήθηκαν στην ουρά για να χαιρετίσουν τον εκλεκτό του Τσίπρα και χυδαίο υβριστή της ΝΔ -ακόμη και των οικογενειών μας», σημείωσε. Και στις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν πιστεύει ότι κ. Μειμαράκης θα ακολουθήσει πολιτική προσέγγισης του Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε με νόημα: «πολύ πιο δυναμική θα είναι η στάση της ΝΔ αν είμαι εγώ αρχηγός, από ό,τι αν εκλεγεί ο κ. Μειμαράκης. Αυτό πρέπει να το ξέρουν οι νεοδημοκράτες και να αποφασίσουν ανάλογα»…

Keywords
Τυχαία Θέματα