Μιάμιση ώρα μετά αυτοκτόνησε ο αστυνομικός

09:49 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους όπου ο αστυνομικός, Χρήστος Ζαμπαντιώτης, σκότωσε τη γυναίκα, την πεθερά και την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο αστυνομικός αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία των δύο γυναικών και της τριάμισι ετών κόρης του, κάτι που υποδεικνύει πως η αυτοκτονία δεν ήταν σκοπός του.

Όσον αφορά

στο κίνητρο της πράξης του, η ΕΛΑΣ εξετάζει τις οικογενειακές διαφορές καθώς ο δράστης είχε καθημερινούς καυγάδες με την πεθερά του σχετικά με το διαμέρισμα όπου διέμενε αυτή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται πως ήθελε να φύγει η πεθερά του από αυτό το σπίτι ώστε να το κάνουν ιατρείο για τη σύζυγό του. Επίσης, αυτό που εξετάζεται είναι να ήθελε να του γράψει άλλο ακίνητο. Όσον αφορά στο γεγονός ότι σκότωσε και τη γυναίκα του, εικάζεται ότι ενδεχομένως να του ζήτησε διαζύγιο ή ακόμη και να φύγει από το σπίτι, κάτι που τον οδήγησε στην έκρηξη.

Εκτιμάται ότι έριξε δύο εκφοβιστικές βολές και μετά πυροβόλησε τη γυναίκα του τρεις φορές στο στήθος. Στη συνεχεία, φαίνεται πως κυνήγησε την πεθερά του την οποία σκότωσε με δύο σφαίρες στο σαλόνι και μετά πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η κόρη του και την πυροβόλησε μία φορά. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας προχώρησε στη δολοφονία της κόρης του αρκετή ώρα μετά και έπειτα γονάτισε στο δωμάτιό της και έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο σαγόνι. Το 2011 ήταν η τελευταία φορά που είχε περάσει τεστ καταλληλότητας, όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία

The post Μιάμιση ώρα μετά αυτοκτόνησε ο αστυνομικός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα