Μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες

08:15 4/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν αρχικά στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το

βράδυ και από τα βόρεια.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ τη νύχτα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα