Μελάνια και Ιβάνα «μαλλιοτραβιούνται» για τον τίτλο «Πρώτης Κυρίας»

18:28 10/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Την έντονη ενόχληση της Μελάνια Τραμπ προκάλεσε η πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Ιβάνα Τραμπ, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Good Morning America» του δικτύου ABC News διεκδίκησε τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας».

Η 68χρονη Ιβάνα, προωθώντας το βιβλίο της «Raising Trump» αστειευόμενη είπε: «Έχω το απευθείας τηλέφωνο του Λευκού Οίκου, αλλά δεν θέλω να καλέσω γιατί εκεί είναι η Μελάνια. Και δεν θέλω να προκαλέσω ζήλεια ή κάτι παρόμοιο

γιατί εγώ είμαι βασικά η πρώτη γυναίκα του Τραμπ. ΟΚ; Εγώ είμαι Πρώτη Κυρία», πρόσθεσε γελώντας.

Ivana Trump says she has Pres. Trump's direct White House number: "I'm basically first Trump wife. I'm first lady." https://t.co/SiTlUUDX2S pic.twitter.com/0DQ5AMQ311

— Good Morning America (@GMA) October 9, 2017

Δια της εκπροσώπου της Στέφανι Γκρίσαμ, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου έκανε γνωστό ότι δεν της άρεσε το αστείο αυτό. Καθόλου.

«Η Κυρία Τραμπ έχει κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι για τον Μπάρον και τον πρόεδρο. Της αρέσει πολύ που ζει στην Ουάσινγκτον και νιώθει τιμή για τον ρόλο της ως Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ», εξήγησε η Γκρίσαμ, όπως μετέδωσε το CNN. «Προτίθεται να κάνει χρήση του τίτλου της και του ρόλου της για να βοηθά τα παιδιά και όχι για να πουλάει βιβλία. Σαφώς και δεν υπάρχει καμιά βάση σε αυτή τη δήλωση μιας πρώην. Δυστυχώς αυτό γίνεται για να προκληθεί θόρυβος με στόχο την προσέλκυση της προσοχής και την προβολή», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Μελάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα