Μεϊμαράκης: «Όχι» στη ψήφο διαμαρτυρίας – 90 δισ. για την αγανάκτηση είναι πολλά

10:34 1/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο Mega, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι κατέστρεψε τη χώρα.

Χαρακτήρισε «τραγικά» όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπογράμμισε ότι η διαπραγμάτευση

κράτησε τόσο πολύ γιατί η διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε τα θέματα.

Ο κ. Μεϊμαράκης προανήγγειλε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών καθώς και ότι δεν συμφωνεί με το 23% ΦΠΑ στη ιδιωτική εκπαίδευση, εξηγώντας ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής παιδείας.

«Ο κ. Τσίπρας για ιδεολογικούς λόγους κατά τη γνώμη μου το έβαλε (το ΦΠΑ 23%), γιατί όταν ακούν για κάτι ιδιωτικό θέλουν να το πυροβολήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα τότε θα έχουμε σύντομα ξανά εκλογές.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας, γιατί «δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα διογκώνει».

«90 δισ. κόστος για την αγανάκτηση είναι πολλά και τα πληρώνουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για διαμαρτυρία σε αυτή τη φάση», σημείωσε.

Αναφορικά με το δίλημμα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ «παλιό ή νέο» υποστήριξε ότι «το παλιό έχει και πολλά θετικά και ο νέος μπορεί να είναι γέρος αν έχεις γερασμένες ιδέες, μπορεί να είναι και φαύλος, μπορεί να είναι και διεφθαρμένος». «Ξέρετε πόσους παλιούς έχουμε με νέα μυαλά;», διερωτήθηκε.

Επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγόνος ότι κατηγορεί το παλιό κατεστημένο πως φέσωσε τη χώρα 300 δισ., σημειώνοντας πως ξεχνάει ότι «αυτός τη φέσωσε 90 δισ. σε επτά μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα