Μega: Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι διαδηλώνουν έξω από την Alpha Bank

10:55 8/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την πολυαναμενόμενη απάντηση των τραπεζών επί του σχεδίου επανεκκίνησης του Mega να μην έχει φτάσει ακόμη, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού κάνουν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Alpha Bank, της τράπεζας που ηγείται των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της οικογένειας

Βαρδινογιάννη, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη.

Οι εργαζόμενοι συμπληρώνουν 12 μήνες χωρίς μισθό και η αγωνία τους για το αύριο έχει κορυφωθεί. Την ίδια ώρα στους δεσμευμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς του καναλιού έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 40 εκατ. ευρώ από διαφημιστικά έσοδα, τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν δούλευαν αμισθί δεκάδες υπάλληλοι.

Για συμπαράσταση στους ηρωικούς εργαζόμενους του Mega κάνουν σήμερα στάση εργασίας οι συνάδελφοί τους (τεχνικοί και διοικητικοί) στα άλλα κανάλια, από τις 11 το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι.

Η ΕΤΙΤΑ και η ΕΠΗΕΑ ζητούν άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων – οφειλομένων, άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών από τις τράπεζες και επαναλειτουργία του MEGA με όλους τους εργαζομένους, καθώς και νομοθετική ρύθμιση για να μην ξαναβρεθεί κανείς εργαζόμενος στη δεινή θέση που σήμερα βρίσκονται οι εργαζόμενοι του MEGA.

The post Μega: Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι διαδηλώνουν έξω από την Alpha Bank appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα