Με την Άντερλεχτ το πρώτο βήμα για τη διάκριση στο Europa League

11:46 18/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για την προσπάθειά του να διακριθεί όσο γίνεται περισσότερο στο Europa League και να φτάσει όσο πιο μακριά στη διοργάνωση.

Για τον πρωταθλητή Ελλάδας αυτός

ο στόχος θα πάει βήμα-βήμα και το πρώτο πρέπει να γίνει σήμερα στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ, απέναντι σε μια ανεβασμένη και φορμαρισμένη Άντερλεχτ που συν τοις άλλοις θέλει να πάρει ρεβάνς και για τη βαριά ήττα της με 3-0, τον Οκτώβρη του 2013, με τα γκολ του Μήτρογλου και την έξοχη εμφάνιση του Ρομπέρτο.

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκαθάρισε ότι εκείνο το ματς δεν έχει καμία σχέση και πως τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, τονίζοντας ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει στο Βέλγιο για να πάρει τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει το ξαφνικό πρόβλημα με τον Σιόβα που ένιωσε ενοχλήσεις στη χτεσινοβραδινή προπόνηση και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει.

Ο Μάνουελ Ντα Κόστα θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα. Από κει και πέρα ο Ζντιέλαρ με τον Κασάμι διεκδικούν μια θέση στα χαφ, δίχως να αποκλείεται και κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο.

Η πιθανότερη ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μασουακού, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι ή Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Υποψήφιοι είναι και οι Τσόρι, Καμπιάσο, Πουλίδο, ο Σιόβας θα κάνει μια προσπάθεια σήμερα μήπως μπορέσει, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Βούρος, Χουτεσιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα